بازدید نماینده مجلس از مرکز رشد میبد/گزارش تصویری

شنبه صبح صورت گرفت

بازدید نماینده مجلس از مرکز رشد میبد/گزارش تصویری

شنبه هفته جاری 16 بهمن ماه دکتر محمدصالح  نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی از مرکز رشد علم و فناوری شهرستان میبد بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی مرکز رشد میبد دکتر جوکار به همراه فلاح معاون فرماندار و برزگری مسئول دفتر مرحوم یحیی زاده از مرکز رشد میبد بازدید کرد.

جوکار درحاشیه این بازدید در نشستی که با حضورمحمدجواد احمدی مسئول و بهنام دهقانی کارشناس مرکز برگزار شد شرکت نمود و در جریان شرایط کنونی ، ظرفیتها و مشکلات این مرکز قرار گرقت.

وی طی بازدید از دفاتر برخی شرکتهای مستقر در مرکز از نزدیک با تعدادی از مخترعین جوان این مرکز آشنا شد و بیان این مطلب که نباید انرژی مخترع و جوان خلاق مملکت در مسیرهای طولانی اداری  تلف شود گفت: باید پروسه های اداری غیرضروری حذف و مسیر ایده تا عمل کوتاه گردد.

نماینده مردم یزد و اشکذر در پایان با ابراز خرسندی از وجود ظرفیتهای جوان مستعد شهرستان میبد بابت همکاری و مساعدت ممکن در جهت همراهی و تلاش برای کاهش مشکلات فرارو اعلان  آمادگی کرد.