حضور شرکت سپهر امید میبد در نمایشگاه بین المللی هواز

نمایشگاه تخصصی "آموزش و صنایع وابسته" اردیبهشت 96 در محل نمایشگاه های بین المللی اهواز برگزار گردید. شرکت سپهرامید میبد که در زمینه طراحی و تولید ابزارهای آموزشی فعالیت می نماید، در این نمایشگاه حضور فعالی داشت و خوش درخشید. این شرکت توانست با حضور خود در این نمایشگاه ضمن معرفی محصولات کمک آموزشی خود توانمندیها و جاذبه های استان و به ویژه شهرستان میبد را معرفی نماید. شرکت سپهرامید، که در مرکز رشد علم و فناوری میبد مستقر است، به همت اعضا و کارشناسان خود موفق گردیده محصولات خود را از حیث کمی و کیفی ارتقا ببخشد. محصولات این شرکت با نام تجاری" آریو" عرضه می گردد. این شرکت سعی دارد تا با طراحی، تولید و ارائه ابزارهای کمک آموزشی در قالب بازی مفاهیم آموزشی به شکلی جذاب و دلپذیرتر به کودکان تفهیم گردد. از نظر کمی تعداد این ابزارها در حال حاضر به بیش از ده محصول رسیده و از جهت کیفی محصولات کمک آموزشی آریو که در زمینه آموزش ریاضی و در جهت رشد مهارتهای دقت، تمرکز و تفکر جهت استفاده کودکان در مقطع پیش دبستانی و دبستان طراحی شده است، به ثبت رسیده و موفق به دریافت هولوگرام از شورای نظارت بر اسباب بازی گردیده اند. این ابزارها اکنون در بسته بندی های زیبا و جذاب در فروشگاه های اسباب بازی و لوازم التحریر عرضه می گردد. لازم به ذکر است غرفه این شرکت در نمایشگاه تخصصی اهواز مورد استقبال شهروندان، دانش آموزان و اولیای آنان قرار گرفت. همچنین غرفه این شرکت مورد بازدید و توجه استاندار محترم خوزستان، معاون پژوهش و برنامه ریزی و تعدادی از مسئولین آموزش و پرورش کل خوزستان قرار گرفت. امید است با حمایت مسئولین و همشهریان محترم این شرکت بتواند بیش از پیش در جهت ارتقا و رشد جایگاه اقتصادی و فرهنگی شهرستان تلاش نماید و به موفقیت های بیشتری دست یابد.