ديدار اعضاي هيئت رئيسه پارك با رئيس جديد دانشگاه آزاد اسلامي واحد ميبد

به گزارش روابط عمومي پارك، دكتر امراللهي رئيس پارك علم و فناوري يزد در آغاز اين جلسه با تبريك قبول مسووليت جديد به رياست جديد دانشگاه آزاد اسلامي يزد اظهار داشت اميدواريم در دوران جديد فصل تازه اي از مناسبات دو جانبه در جهت كمك به توسعه فناوري و اشتغال و اقتصاد دانش بنيان در منطقه آغاز گردد . وي در ادامه با شمردن دستاوردها و مشكلات روياروي مركز رشد فناوري ميبد خواستار حمايت موثر دانشگاه در مسير كمك به رفع موانع موجود در توسعه اين مركز شد.

دكتر ميرحسيني رئيس دانشگاه آزاد اسلامي ميبد نيز در اين ديدار ضمن خير مقدم و تشكر از ميهمانان بر عزم جدي دانشگاه بر تقويت و توسعه همكاري هاي همه جانبه با پارك علم و فناوري يزد تاكيد نمود. وي با تاكيد بر لزوم بررسي مشكلاتي كه در گذشته به وجود آمده است خواستار اقدام فوري و موثر از سوي طرفين براي شروع فصل تازه اي از فعاليت در مركز رشد فناوري ميبد مي گردد.

لازم به ذكر است در اين ديدار آقايان مهندس شهرام شكوهي (معاون فناوري) دكتر ايرانمنش (معاون پشتيباني) و عزيزي (مدير مركز ميبد) نيز حاضر بوده و ديدگاههاي خود را مطرح نمودند. مركز رشد واحدهاي فناوري شهرستان ميبد از سال 1387 با حمايت دانشگاه آزاد اسلامي ميبد و با محوريت فناوري هاي مرتبط با سراميك فعاليت هاي خود را آغاز نموده است