مرکز رشد میبد از ایده های نو استقبال می کند

محمد جواد احمدی روز چهارشنبه در گفتگو با ایرنا اظهار کرد: در مرکز رشد واحدهای فناور میبد 7 شرکت فناور مستقرند تا دریچه ای از دانش و فناوری را در حوزه های جدید به روی کشورمان باز کنند .
وی افزود:این شرکت ها با ایدهای نو و عملیاتی کردن طرح های فناورانه و بهره گیری از حمایت های مرکز رشد و احدهای فناور میبد قرار است فضای تجاری سازی و تولید و اشتغال را جامعه بالا ببرند .
رئیس مرکز رشد واحدهای فناور میبد با تبریک هفته پژوهش و فناوری به پژوهشگران و نخبه گان و قدردانی از همکاری پارک علم وفناوری استان با مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان میبد گفت:این شرکت ها در زمینه ساخت داروهای گیاهی،الکترونیک ،رباتیک و برگزاری دوره های خلاقیت، گیاه شناسی کودکان و فضای سبز،پازل ها و بازی های فکری فرهنگی،مشاوره های اقتصادی و برنامه ریزی سرمایه و تولید مصنوعات از ضایعات کاشی و سرامیک فعالیت می کنند.
احمدی با بیان اینکه مرکز رشد واحدهای فناور میبد از ایده های نو استقبال می کند افزود:کسانی که بتوانند ایده های نو ارائه کنند با مراجعه با مرکزرشد و پرکردن فرم و تایید آن در شورای پذیرش استان ،مورد حمایت های مادی مرکز اعم از تسهیلات ،معافیت از مالیات و حمایت های اداری و پیشبرد اهداف ایده ها برخوردار می شوند .
رئیس مرکز علم واحدهای فناور میبد گفت:درحال حاضر محل فعالیت دراختیار شرکت ها قرار داده شده است و برای استفاده از ظرفیت های مرکز رشد و صندوق پژوهش و امور اداری ،شرکت های مستقر زیر چتر حمایت این مرکز قرار دارند .